•• Mantelzorgen doe je niet alleen ••

contact

Mantelzorgpauze ervaringen

Annemiek, Johan, Mark en Suus

Annemiek heeft een mantelzorgpauze door de inzet van steunouders Annemiek (51) is de moeder van Johan (9). Johan heeft veel energie. Lees meer »

Ronald Mac Donald: relaxen tussen de boomtoppen, wie wil dat nou niet?

In de prachtige bossen van Arnhem, hoog tussen de boomtoppen, ligt de favoriete vakantieplek van Koos en Elisjawâ Mens en hun drie energieke zoons: Lees meer »

Ronald Mac Donald: een week vol liefde

Een week vol liefde In de meivakantie mochten wij een weekje logeren in het Boshuus in Arnhem. Wat een fantastische plek! Lees meer »

Happy holiday

Voor de meeste gezinnen is op vakantie gaan een vanzelfsprekendheid. Samen erop uit trekken. Samen leuke dingen doen en samen genieten. Lees meer »

Jeugdland: vakantieactiviteiten in Arnhem

Stichting Jeugdland organiseert al sinds 1971 vakantie activiteiten voor kinderen van 4 t/m 12 jaar en heeft een hechte samenwerking met Sportbedri... Lees meer »

Vitesse betrokken

Vorig seizoen was jonge mantelzorger Roemer samen met zijn broer te gast bij Vitesse. Ze kregen een rondleiding in het stadion waarbij Roemer onder... Lees meer »

Stichting kinderdroomwens

Stichting Kinderdroomwens Stichting Kinderdroomwens zet zich al 16 jaar in voor kinderen en jongvolwassenen met een traumatische ervaring. Lees meer »

Funcare4kids: fundagen voor jonge mantelzorgers

De doelstelling van FunCare4Kids is jonge mantelzorgers in de leeftijd van 6 t/m 16 jaar Fundagen te bieden waarin zij helemaal centraal staan. Lees meer »

Stichting mijn held voor jonge mantelzorgers

Mijn held In het kader van: Waar kleine helden grote helden ontmoeten ...regelt deze stichting een individuele ontmoeting en groepsontmoetingen voo... Lees meer »

Vakantieweek rijnstad

Activiteiten in de wijk georganiseerd door ervaren jeugdwerkers: Rijnstad Jeugdwerk staat klaar en moedigt kinderen jong en oud aan de wereld te on... Lees meer »

  • Home
  • Mantelzorgpauze ervaringen