•• Mantelzorgen doe je niet alleen ••

contact

Video's over mantelzorg

De Jonge Mantelzorger

Mooi filmpje van Minters Mantelzorg (mantelzorgondersteuning in Schiedam, Vlaardingen en Maassluis) over jonge mantelzorgers. Lees meer »

Podcast "Jonge mantelzorger kan niet even op vakantie"

Luistertip - Podcast BNR 'Jonge mantelzorger kan niet even op vakantie' Eén op de vier jongeren groeit op met een familielid dat ziek is, verslaafd... Lees meer »

Podcast: Ervaringen van een mantelzorger

In deze podcast van''in voor mantelzorg" vertellen mantelzorger Ans en professional Lars over hun ervaringen. Wat betekent het om mantelzorger te z... Lees meer »

De Mol's Hoop

In het SBS6 programma werd de twintiger door Johnny de Mol gekoppeld aan miljonair Vasco en zijn vrouw Tamara. Zij werd door hen een half jaar lang... Lees meer »

Niels en Jasper zorgen voor hun zieke moeder - Jeugdjournaal

Kijk de video hier terug: Lees meer »

De wereld van Puck - Documentaire over het leven met een gehandicapt kind

Diana en Gert-Jan vormen met hun zoon Jop een jong gezin. Met grote blijdschap wordt uitgekeken naar een broer of zusje voor Jop. Lees meer »

Mijn kleine grote broer - KRO-NCRV jeugd dramaserie

De 12-jarige Fien groeit op met haar verstandelijk gehandicapte broer en daar heeft ze het soms best moeilijk mee. Lees meer »

Jong en opgroeien met zorg - podcast

Martine van der Spek ontvangt in Tussenuur jonge mantelzorgers die opgroeien met zorg en hun leven op hun eigen manier belichten. Lees meer »

Moeder aan de lijn - documentaire

De rollen zijn omgedraaid. Ineens heb je als dochter de zorg voor je bejaarde moeder. Hoe beïnvloedt deze nieuwe situatie de verhoudingen? Lees meer »

Animatie over jonge, studerende, mantelzorgers

Bekijk deze animatie van het Vilans Expertise Lab over starten met het studentenleven als jonge mantelzorger. Lees meer »