•• Mantelzorgen doe je niet alleen ••

contact

Video's over mantelzorg

De Mol's Hoop

In het SBS6 programma werd de twintiger door Johnny de Mol gekoppeld aan miljonair Vasco en zijn vrouw Tamara. Zij werd door hen een half jaar lang... Lees meer »

Niels en Jasper zorgen voor hun zieke moeder - Jeugdjournaal

Kijk de video hier terug: Lees meer »

De wereld van Puck - Documentaire over het leven met een gehandicapt kind

Diana en Gert-Jan vormen met hun zoon Jop een jong gezin. Met grote blijdschap wordt uitgekeken naar een broer of zusje voor Jop. Lees meer »

Mijn kleine grote broer - KRO-NCRV jeugd dramaserie

De 12-jarige Fien groeit op met haar verstandelijk gehandicapte broer en daar heeft ze het soms best moeilijk mee. Lees meer »

Jong en opgroeien met zorg - podcast

Martine van der Spek ontvangt in Tussenuur jonge mantelzorgers die opgroeien met zorg en hun leven op hun eigen manier belichten. Lees meer »

Moeder aan de lijn - documentaire

De rollen zijn omgedraaid. Ineens heb je als dochter de zorg voor je bejaarde moeder. Hoe beïnvloedt deze nieuwe situatie de verhoudingen? Lees meer »

Animatie over jonge, studerende, mantelzorgers

Bekijk deze animatie van het Vilans Expertise Lab over starten met het studentenleven als jonge mantelzorger. Lees meer »

Wei - documentaire over dementie

Wei is een documentaire van Ruud Lenssen waarin hij het dementie- en mantelzorgtraject van zijn ouders vastlegt. Vader Jac heeft zijn eigen paradij... Lees meer »

Wethouder Martien Louwers over de Dag van de Mantelzorg 2020 & corona

Lieve mantelzorger, Een fijne Dag van de Mantelzorg gewenst! Zoals gebruikelijk hadden wij deze dag graag samen gevierd door u een fijn dagje uit a... Lees meer »

Kassa: overbelaste mantelzorger onbekend met respijtzorg

Op 31 oktober 2020 behandelde het tv-programma Kassa het onderwerp respijtzorg, ook wel de mantelzorgpauze genoemd. Lees meer »