•• Mantelzorgen doe je niet alleen ••

contact

Video's over mantelzorg

Jonge mantelzorger in de klas

TikTok pschyloog rapt over jonge mantelzorger in de klas 'Iedereen die zou hetzelfde doen, maar zou het niemand gunnen.' Een zin uit de rap van Dai... Lees meer »

De Jonge Mantelzorger

Mooi filmpje van Minters Mantelzorg (mantelzorgondersteuning in Schiedam, Vlaardingen en Maassluis) over jonge mantelzorgers. Lees meer »

Podcast "Jonge mantelzorger kan niet even op vakantie"

Luistertip - Podcast BNR 'Jonge mantelzorger kan niet even op vakantie' Eén op de vier jongeren groeit op met een familielid dat ziek is, verslaafd... Lees meer »

Podcast: Ervaringen van een mantelzorger

In deze podcast van''in voor mantelzorg" vertellen mantelzorger Ans en professional Lars over hun ervaringen. Wat betekent het om mantelzorger te z... Lees meer »

De Mol's Hoop

In het SBS6 programma werd de twintiger door Johnny de Mol gekoppeld aan miljonair Vasco en zijn vrouw Tamara. Zij werd door hen een half jaar lang... Lees meer »

Niels en Jasper zorgen voor hun zieke moeder - Jeugdjournaal

Kijk de video hier terug: Lees meer »

De wereld van Puck - Documentaire over het leven met een gehandicapt kind

Diana en Gert-Jan vormen met hun zoon Jop een jong gezin. Met grote blijdschap wordt uitgekeken naar een broer of zusje voor Jop. Lees meer »

Mijn kleine grote broer - KRO-NCRV jeugd dramaserie

De 12-jarige Fien groeit op met haar verstandelijk gehandicapte broer en daar heeft ze het soms best moeilijk mee. Lees meer »

Jong en opgroeien met zorg - podcast

Martine van der Spek ontvangt in Tussenuur jonge mantelzorgers die opgroeien met zorg en hun leven op hun eigen manier belichten. Lees meer »

Moeder aan de lijn - documentaire

De rollen zijn omgedraaid. Ineens heb je als dochter de zorg voor je bejaarde moeder. Hoe beïnvloedt deze nieuwe situatie de verhoudingen? Lees meer »