•• Mantelzorgen doe je niet alleen ••

contact

Video's over mantelzorg

Koken met jonge mantelzorger Kaya

In onderstaand filmpje kun je het portret zien van Kaya. Kaya groeide als jongere op met zorg. Officieel ben je dan een jonge mantelzorger. Lees meer »

Ik ben (g)een mantelzorger

Wanneer ben je eigenlijk mantelzorger? En waarom is het belangrijk te weten of je een mantelzorger bent? Mantelzorgers en professionals vertellen m... Lees meer »

Er is (g)een grens aan mijn mantelzorg

Zorgen voor iemand van wie je houd is vanzelfsprekend, toch? Maar is altijd klaar staan voor een ander ook goed voor jezelf? Lees meer »

Mijn eigen gezondheid is (g)een punt

Hoe zorg je als mantelzorger voor je eigen gezondheid? En wanneer ben je gezond, gaat het alleen over lichamelijk of over meer? Lees meer »

Nanne uit Arnhem zorgt voor haar zusjes

Nanne zorgt voor haar 2 zusjes Lilli en Veerle. In dit filmpje op Facebook vertelt Nanne hoe het is om op te groeien in een gezin met zorg. Lees meer »

Podcast: "Niet alleen ziek"

Veel ouders worstelen met een ziekte. Dit beïnvloedt onherroepelijk het gezinsleven. Hoe daarmee om te gaan? Daarover gaat de podcast ‘Niet alleen... Lees meer »

Jonge mantelzorger in de klas

TikTok pschyloog rapt over jonge mantelzorger in de klas 'Iedereen die zou hetzelfde doen, maar zou het niemand gunnen.' Een zin uit de rap van Dai... Lees meer »

De Jonge Mantelzorger

Mooi filmpje van Minters Mantelzorg (mantelzorgondersteuning in Schiedam, Vlaardingen en Maassluis) over jonge mantelzorgers. Lees meer »

Podcast "Jonge mantelzorger kan niet even op vakantie"

Luistertip - Podcast BNR 'Jonge mantelzorger kan niet even op vakantie' Eén op de vier jongeren groeit op met een familielid dat ziek is, verslaafd... Lees meer »

Podcast: Ervaringen van een mantelzorger

In deze podcast van''in voor mantelzorg" vertellen mantelzorger Ans en professional Lars over hun ervaringen. Wat betekent het om mantelzorger te z... Lees meer »