•• Mantelzorgen doe je niet alleen ••

contact

Activiteitenkalender

In deze activiteitenkalender staan alle activiteiten die MVT Arnhem organiseert.
Staat een activiteit nog niet gepland, maar heb je wel interesse? Laat het ons weten

Bij de specifieke pagina's voor doelgroepen vind je ook sites en activiteiten van andere organisaties.

Cursus respijt en mantelzorgpauze voor professionals

Op diverse data kun je als professional meedoen met deze cursus over respijt en het gebruik van de website www.mantelzorgpauze.nl speciaal voor professionals in Arnhem. De data waar je uit kunt kiezen zijn: Donderdag 3 februari - 12:00 tot 13:00 uur Dinsdag 8 februari - 16: Lees meer »

Theesalon Arnhem Noord

Speciaal voor vrouwen die familiezorg geven. In deze theesalon ontmoet je vrouwelijke mantelzorgers uit verschillende culturen, die zorgen voor iemand anders. Je krijgt handige informati, maar er is ook ruimte om te vertellen en te luisteren naar elkaar. Lees meer »

Alzheimercafé - Kopzorgen, wegwijs in mantelzorg

Let op! In verband met corona gelden aanvullende maatregelen. Voor deelname is aanmelden verplicht Onderwerp: Kopzorgen, wegwijs in mantelzorg Praktische ondersteuning voor de mantelzorger. Bij wie kan ikterecht voor vragen? Welke ondersteuning is er voor mij? Lees meer »

Theesalon Arnhem Zuid

Speciaal voor vrouwen die familiezorg geven. In deze theesalon ontmoet je andere mantelzorgers die zorgen voor iemand anders. Wat hier verteld wordt is vertrouwelijk en het is fijn om jou ervaringen te delen met vrouwen die hetzelfde meemaken. Lees meer »

Wandeling vanaf Park Sonsbeek

We starten om 10 uur bij het Watermuseum, bij de hoofdingang, er staat een kiosk. Adres is Zijpendaalseweg 26 in Arnhem. Als het museum gesloten is, kun je de parkeerplaats van het museum gebruiken. Er is ook een gratis parkeerplaats op de kruising Zijpendaalseweg 40/Park... Lees meer »

Oderenmishandeling en Huiselijk Geweld online casuïstiek besprekingen voor zorgprofessionals

Het thema ouderenmishandeling kent vele aspecten. En dat maakt het niet gemakkelijk als je er als professional mee te maken krijgt in de praktijk. Hoe pak je dit aan? Wat kan of moet je doen? Een pasklaar recept bestaat niet. Lees meer »

Internationale vrouwendag

Speciaal voor vrouwen die familiezorg geven. In deze speciale theesalon ontmoet je vrouwen uit verschillende culturen die zorgen voor iemand in hun omgeving. We gaan vieren dat het internationale vrouwendag is en bedenken een leuke ontspannen bijeenkomst. Lees meer »

Alzheimer Café - Hulpmiddelen om langer en comfortabeler thuis wonen met dementie

Let op! In verband met corona gelden aanvullende maatregelen. Voor deelname is aanmelden verplicht Onderwerp: Hulpmiddelen om langer thuis te wonen met dementie Kleine aanpassingen of hulpmiddelen kunnen ervoor zorgen dat jouw naaste zichzelf niet bezeert, meer overzicht... Lees meer »

Alzheimer Café - Wanneer het thuis niet meer gaat, soorten woonvormen

Let op! In verband met corona gelden aanvullende maatregelen. Voor deelname is aanmelden verplicht Onderwerp: Wanneer het thuis niet meer gaat, soorten woonvormen Er zijn verschillende soorten verpleeghuizen en woonzorgcentra. Lees meer »

Alzheimer Café - Praktische veranderingen na de diagnose dementie

Let op! In verband met corona gelden aanvullende maatregelen. Voor deelname is aanmelden verplicht Onderwerp: Praktische veranderingen na de diagnose dementie. Informatie over medische zaken, financiën, zorgprofessionals, intimiteit en seksualiteit, vervoer, wonen, commun... Lees meer »