•• Mantelzorgen doe je niet alleen ••

contact

Activiteitenkalender

In deze activiteitenkalender staan alle activiteiten die MVT Arnhem organiseert.
Staat een activiteit nog niet gepland, maar heb je wel interesse? Laat het ons weten
Ben je een professional? Kijk dan op onze speciale activiteitenkalender voor professionals!

Bij de specifieke pagina's voor doelgroepen vind je ook sites en activiteiten van andere organisaties.

Cursus psychische problemen in de familie

Iemand met psychische problemen in je leven? MVT Arnhem organiseert, in samenwerking met Pro Persona Connect, een cursus voor mantelzorgers en familieleden van mensen met psychische problemen uit Arnhem’ Het hebben van psychische problemen is zwaar voor degene die het ove... Lees meer »

Lella Mantelzorgsalon Arnhem Noord

Marhaba Zorg jij voor familie, buren of kennissen? Kom dan op thee drinken tijdens de Lella Mantelzorgsalon bij MVT Arnhem. Wij helpen je en geven jou de informatie die je nodig hebt. Mantelzorgers die zorgen voor een Marrokkaanse naaste kunnen elkaar hier ontmoeten. Lees meer »

Mind cafê

Het mind cafê. Het mind cafe is voor Arnhemse mantelzorgers die zorgen voor iemand met een psychische kwetsbaarheid. In deze salon ontmoet je lotgenoten en wissel je ervaringen uit. MTV organiseert dit in samenwerking met ervaren mantelzorger Rieky van Elk. Lees meer »

Lella Mantelzorgsalon Arnhem Zuid

Marhaba Zorg jij voor familie, buren of kennissen? Kom dan op thee drinken tijdens de Lella Mantelzorgsalon bij MVT Arnhem. Wij helpen je en geven jou de informatie die je nodig hebt. Mantelzorgers die zorgen voor een Marrokkaanse naaste kunnen elkaar hier ontmoeten. Lees meer »

Webinars Slapen – Grenzen stellen (Propersona)

Propersona Connect organiseert dit najaar een aantal interessante webinars voor volwassenen die last hebben van stress, slecht slapen, veel piekeren en/of het lastig vinden hun grenzen aan te geven. Webinar ‘Grenzen stellen’ Voor mensen die het lastig vinden om de eigen g... Lees meer »

Danspaleis (Alzheimer Café)

Op woensdag 13 december kun je samen met je partner dansen en genieten van de golden oldies bij het Danspaleis! Deze gezellige avond wordt georganiseerd door het Alzheimer Nederland Afdeling Arnhem e.o. en het Alzheimer Café Lingewaard. Lees meer »

Wandeling voor mantelzorgers in Arnhem

Iedere derde donderdag van de maand wandelen we samen met jou als mantelzorger! De eerstvolgende wandeling is gepland op 14 december (ivm kerst is deze wandeling op de 2e donderdag gepland! Je wandelt onder leiding van Marianne van Alphen. Lees meer »

Theesalon Arnhem Noord

Speciaal voor vrouwen die familiezorg geven. In deze theesalon ontmoet je vrouwelijke mantelzorgers uit verschillende culturen, die zorgen voor iemand anders. Je krijgt handige informatie, maar er is ook ruimte om te vertellen en te luisteren naar elkaar. Lees meer »

DIGITALE MEET & GREET VOOR BRUSSEN

Maandagavond 29 januari 2024 organiseert Sien een (digitale) Meet&Greet Brussen i.s.m. Marike van Weelden en Vera Duivenvoorden. Hoe het is om samen te leven met broer of zus die een (verstandelijke) beperking heeft. Hoe vind je ruimte en tijd voor jezelf? Lees meer »