•• Mantelzorgen doe je niet alleen ••

contact

Activiteitenkalender

In deze activiteitenkalender staan alle activiteiten die MVT Arnhem organiseert.
Staat een activiteit nog niet gepland, maar heb je wel interesse? Laat het ons weten
Ben je een professional? Kijk dan op onze speciale activiteitenkalender voor professionals!

Bij de specifieke pagina's voor doelgroepen vind je ook sites en activiteiten van andere organisaties.

KOPP cursus voor kinderen van 13-16 jaar

De cursus, in de vorm van een praatgroep, is bedoeld voor kinderen uit de gemeente Arnhem, die te maken hebben met een ouder met psychische of verslavingsproblemen. De cursus bestaat uit 3 bijeenkomsten. In deze folder lees je er alles over. Lees meer »

Cursus Amal in de theesalon

Cursus Amal (HOOP) Om te voorkomen dat jij, als mantelzorger, overbelast raakt en zelf lichamelijke en/of psychische klachten ontwikkelt, is het belangrijk om goed voor jouzelf te (blijven) zorgen. De psychische klachten waar je aan kunt denken zijn dan bijvoorbeeld angst... Lees meer »

Familie dynamiek - high tea bijeenkomst voor ouders waarin het hele gezin betrokken is bij zorg

Familie dynamiek is een bijeenkomst voor volwassen mantelzorgers die met het hele gezin zorgen voor iemand met een psychische kwetsbaarheid in het gezin. In samenwerking met SWOA gaan we in deze high tea bijeenkomst een overzicht maken van het gezin en de taken die iedere... Lees meer »

Wandeling voor mantelzorgers in Arnhem

Iedere derde donderdag van de maand wandelen we samen met jou als mantelzorger! De eerstvolgende wandelingen zijn op 28 juli, 18 augustus, 22 september, 20 oktober en 17 november. Je wandelt onder leiding van Marianne van Alphen. Zij laat jou prachtige plekken zien. Lees meer »

Brussendag

Op 30 september is het Brussendag. Een dag om even stil te staan bij wat jouw broer of zus voor jou betekent. MVT Arnhem vind het belangrijk dat er aandacht en erkenning is voor jongeren die opgroeien met zorg. Daarom organiseren we op brussendag een leuke activiteit. Wat? Lees meer »

Cursus psychische problemen in de familie

Iemand met psychische problemen in je leven? MVT Arnhem organiseert, in samenwerking met Pro Persona Connect, een cursus voor mantelzorgers en familieleden van mensen met psychische problemen uit Arnhem’ Het hebben van psychische problemen is zwaar voor degene die het ove... Lees meer »

Psy salon Thema; Waar ben ik in beland?

De Psy salon. De Psy salon is nieuw in Arnhem. Deze salon is speciaal bedoeld voor Arnhemse mantelzorgers die zorgen voor iemand met een psychische kwetsbaarheid. In deze salon ontmoet je lotgenoten en wissel je ervaringen uit. Thema: Waar ben ik in beland? Lees meer »

Psy salon: Thema: Help, ik kan het niet alleen!

De Psy salon. De Psy salon is nieuw in Arnhem. Deze salon is speciaal bedoeld voor Arnhemse mantelzorgers die zorgen voor iemand met een psychische kwetsbaarheid. In deze salon ontmoet je lotgenoten en wissel je ervaringen uit. Thema: Lees meer »