•• Mantelzorgen doe je niet alleen ••

contact

Activiteitenkalender

In deze activiteitenkalender staan alle activiteiten die MVT Arnhem organiseert.
Staat een activiteit nog niet gepland, maar heb je wel interesse? Laat het ons weten
Ben je een professional? Kijk dan op onze speciale activiteitenkalender voor professionals!

Bij de specifieke pagina's voor doelgroepen vind je ook sites en activiteiten van andere organisaties.

Zorg om een ander vraagt ook zorg voor jouzelf

Een cursus voor naasten met een psychische kwetsbaarheid zoals depressie, psychose, dementie, Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH), Autisme en andere aandoeningen. MVT Arnhem organiseert, in samenwerking met Pro Persona Connect, de cursus "Zorg om een ander, vraagt ook zorg... Lees meer »

Theesalon thema dementie 's avonds

Nieuw dit najaar is de theesalon voor migranten met als speciaal thema dementie. In samenwerking met stichting Alzheimer bieden we een ochtend en een avond aan over dementie. Bij cultuursensitieve zorg voor ouderen met dementie (vaak 1e en of 2e generatie migranten) blijk... Lees meer »

Mantelzorgcafe

Het mantelzorgcafé van MVT Arnhem is even weg geweest, maar nu weer terug. De mantelzorgcafé's zijn bedoeld om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen of een workshop te volgen met een bepaald thema. Het thema is: W Lees meer »

Lella Mantelzorgsalon

Op 13 december ben je van harte welkom om ons Lella mantelzorgcafe te bezoeken voor Marokkaanse vrouwen. Zineb en Najat zijn de gastvrouwen en heten je van harte welkom. Zorg jij voor familie, buren of kennissen? Kom dan gezellig thee drinken. Lees meer »

Theesalon - Voor vrouwelijke mantelzorgers met een andere cultuur

De theesalons in Arnhem Noord vinden iedere 2e woensdag van de maand plaats. Mantelzorgers met verschillende culturele achtergronden kunnen elkaar hier ontmoeten. Naast het delen van ervaringen zijn educatie en ontspanning onderdeel van de theesalon. Lees meer »

Wandeling voor mantelzorgers in Arnhem

Iedere derde donderdag van de maand wandelen we samen met jou als mantelzorger! De eerstvolgende wandeling is gepland in 2023 op 19 januari! Je wandelt onder leiding van Marianne van Alphen. Zij laat jou prachtige plekken zien. Lees meer »

Internationale vrouwendag

Neem je vriendin mee!! Op internationale vrouwendag heten we jou welkom in onze theesalon. In de theesalon ontmoet je vrouwen uit verschillende culturen die zorgen voor iemand in hun omgeving. Maar juist deze ochtend hoef je niet te zorgen en gaan we vieren dat het intern... Lees meer »