•• Mantelzorgen doe je niet alleen ••

contact

Activiteitenkalender

In deze activiteitenkalender staan alle activiteiten die MVT Arnhem organiseert.
Staat een activiteit nog niet gepland, maar heb je wel interesse? Laat het ons weten
Ben je een professional? Kijk dan op onze speciale activiteitenkalender voor professionals!

Bij de specifieke pagina's voor doelgroepen vind je ook sites en activiteiten van andere organisaties.

Webinars mentale gezondheid volwassenen (Propersona Connect)

Propersona Connect organiseert dit jaar een aantal webinars rondom mentale gezondheid van volwassenen. Bekijk hier de flyer met het complete aanbod. Alle webinars zijn gratis en anoniem te volgen. De webinars zijn online en starten om 19.30 uur. Meer informatie en aanmelden: Lees meer »

Theesalon Arnhem Noord

Speciaal voor vrouwen die familiezorg geven. In deze theesalon ontmoet je vrouwelijke mantelzorgers uit verschillende culturen, die zorgen voor iemand anders. Je krijgt handige informatie, maar er is ook ruimte om te vertellen en te luisteren naar elkaar. Lees meer »

Wandeling voor mantelzorgers in Arnhem

Iedere derde donderdag van de maand wandelen we samen met jou als mantelzorger! De eerstvolgende wandeling is gepland op 16 mei 2024. Let op, de wandeling in juni zal plaatsvinden op 27 juni. Je wandelt onder leiding van Marianne van Alphen. Lees meer »

Online ouderavonden voor ouders (ProPersona)

Maak je je wel eens zorgen over het mentale welzijn van jouw kind? Wil je weten wat je kunt doen om jouw kind te ondersteunen? Volg dan de online webinars van Propersona Connect voor informatie, adviezen en de gelegenheid om vragen te stellenen ervaringen uit te wisselen... Lees meer »

Alzheimer Café Arnhem

Iedere 3e dinsdag van de maand zijn mantelzorgers, mensen met dementie en andere belangstellenden van harte welkom bij het Alzheimer Café. Onder leiding van een gespreksleider wordt in alle openheid gepraat over leven met dementie. Lees meer »

Lella Mantelzorgsalon Arnhem Noord

Marhaba Zorg jij voor familie, buren of kennissen? Kom dan op thee drinken tijdens de Lella Mantelzorgsalon bij MVT Arnhem. Wij helpen je en geven jou de informatie die je nodig hebt. Mantelzorgers die zorgen voor een Marrokkaanse naaste kunnen elkaar hier ontmoeten. Lees meer »

MIND Café

Sta jij klaar voor een familielid, vriend of kennis met psychische problemen? Heeft iemand in jouw directe omgeving bijvoorbeeld een depressie, autisme, psychose, ADHD, een eetstoornis of een verslaving? Dan ben jij als mantelzorger heel belangrijk. Lees meer »

Cursus psychische problemen in de familie

Iemand met psychische problemen in je leven? MVT Arnhem organiseert, in samenwerking met Pro Persona Connect, een cursus voor mantelzorgers en familieleden van mensen met psychische problemen uit Arnhem. Het hebben van psychische problemen is zwaar voor degene die het ove... Lees meer »

Lella Mantelzorgsalon Arnhem Zuid Hobbit

Marhaba Zorg jij voor familie, buren of kennissen? Kom dan op thee drinken tijdens de Lella Mantelzorgsalon bij MVT Arnhem. Wij helpen je en geven jou de informatie die je nodig hebt. Mantelzorgers die zorgen voor een Marrokkaanse naaste kunnen elkaar hier ontmoeten. Lees meer »

Week van de Jonge Mantelzorger 2024

De Week van de Jonge Mantelzorger: Meer dan je denkt… Kun je je nog wel goed genoeg concentreren op school als je zusje in het ziekenhuis ligt? Of moet je soms afspraken met vrienden afzeggen omdat je moeder niet alleen thuis kan zijn? O Lees meer »