•• Mantelzorgen doe je niet alleen ••

contact

Activiteitenkalender voor professionals

In deze activiteitenkalender staan alle activiteiten die MVT Arnhem binnenkort organiseert voor professionals.
Staat een activiteit nog niet gepland, maar heb je wel interesse? Laat het ons weten
Kijk ook eens op de activiteitenkalender voor mantelzorgers!

Voorlichtingsfilm voor professionals over respijt en mantelzorgpauze

Speciaal voor jou als professional hebben we een voorlichtingsfilm gemaakt over respijt en mantelzorgpauze. Hoe help jij cliënten en hun mantelzorgers een pauze in te lassen? In deze film wordt het gebruik van de website www.mvtarnhem.nl/mantelzorgpauze speciaal voor prof... Lees meer »

Digitale spreekuren Ouderenmishandeling LAVOW Arnhem

Digitale spreekuren Ouderenmishandeling De Lokale Alliantie Veilig Ouder Worden (LAVOW)* organiseert dit jaar 4x een digitaal spreekuur rondom Ouderenmishandeling met een centraal thema. Een deskundige licht in een half uur het thema toe en daarna is er een half uur ruimt... Lees meer »

Ouder van mijn ouders (ism Sien)

Hoe is het om op te groeien bij ouders met een verstandelijke beperking en van kinds af aan mantelzorger te zijn? Op dinsdag 4 juni verzorgt belangenvereniging Sien de presentatie " Ouder van mijn ouders" . Marco (27 jaar) vertelt hoe het voor hem was om op te groeien bij... Lees meer »

Webinar en training Signaleren bij vermoedens van Ouderenmishandeling (LAVOW)

Wil je meer weten over alle aspecten van ouderenmishandeling: hoe te signaleren, hoe te stoppen en hoe het gesprek aangaan? Sluit dan aan bij het Webinar én de training over ouderenmishandeling van de Lokale alliantie Veilig Ouder Worden Arnhem (LAVOW). WEBINAR: Lees meer »

(ONLINE) WORKSHOP "BORDJE VOL"

BordjeVol zet mantelzorgers in hun kracht! Dat scheelt jou als professional tijd. Als zorgprofessional werk je samen met mantelzorgers. Om overbelasting bij hen te voorkomen is het essentieel dat hun draagkracht en draaglast in balans is. Lees meer »

(Online) Workshop Samenwerken met mantelzorgers: waarom en hoe?

Samenwerken met mantelzorgers: waarom en hoe? Bijna ieder zorgvrager heeft een mantelzorger. Dus als professional kom je hen regelmatig tegen. Misschien gaat je focus er in eerste instantie niet naar uit. Tenslotte is de zorgvrager je cliënt. Toch? Lees meer »