•• Mantelzorgen doe je niet alleen ••

contact

Stichting mijn held voor jonge mantelzorgers

  1. Mijn held
    In het kader van: Waar kleine helden grote helden ontmoeten  ...regelt deze stichting een individuele ontmoeting en groepsontmoetingen voor jonge mantelzorgers met hun 'held(en)'.
    Nederland telt een groot aantal jonge mantelzorgers. Dit zijn kinderen en jongeren met een langdurig ziek, verslaafd of gehandicapt gezinslid. Stichting MIJN HELD organiseert onvergetelijke ontmoetingen met hun grote held voor deze onzichtbare jonge zorghelden alsmede voor kinderen en jongeren waarvan dit gezinslid recent is overleden. Zij verdienen het immers om eens in het zonnetje te worden gezet!

Verhaal: Kleine helden bezoeken Disney On Ice

Woensdag 11 december jl. organiseerden wij samen met de Vakantiebank Delft een magisch bezoek voor kleine helden en hun ouders/verzorgers aan de spectaculaire show Disney On Ice presenteert Magisch IJsfestival.

De belangstelling was zo groot dat voor het vervoer naar Rotterdam een dubbeldekker was geregeld zodat iedereen mee kon. De kinderen konden niet wachten en stonden dan ook keurig op tijd te trappelen om in te stappen. Hoewel het de allerkleinsten niet altijd helemaal duidelijk was waar ze nu precies naartoe gingen. Zo reageerde één van de kleine helden verschrikt geen schaatsen bij zich te hebben bij het horen van de woorden “On Ice”. Gelukkig hoefden de kleine helden alleen maar plaats te nemen op de tribunes en te genieten. Dit deden ze dan ook volop. 

Nadat het publiek in Ahoy van harte welkom was geheten door de bekende Disneyhelden Mickey en Minnie Mouse, Donald Duck en Goofy was het vooral girlpower dat de klok sloeg. Ga maar na, eerst werden de kleine helden meegenomen in de onderwaterwereld van Ariël, waarna ze konden meevaren met dappere zeevaarder Vaiana. Ook voor Rapunzel en Belle was vervolgens een hoofdrol weggelegd, waarna de show werd afgesloten met de populaire Anna en Elsa uit Frozen. De kinderen vonden het geweldig. Het begon zelfs binnen te sneeuwen! In de bus werden snel filmpjes gekeken van de show om maar zolang mogelijk dat magische gevoel vast te kunnen houden.

Alle kleine helden hebben een onvergetelijke middag gehad waar ze nog lang met veel plezier op terug kunnen kijken. En daar doen we het voor!

 

Bekijk hier ook het filmpje:


Naar het overzicht