•• Mantelzorgen doe je niet alleen ••

contact

Tools voor mantelzorgers

Portrettenbundel Naasten in beeld

In deze bundel staan vijfentwintig prachtige portretten van naasten die zorgen voor mensen met een beperking. Naasten spelen een belangrijke rol in... Lees meer »

MantelzorgBalans

Als mantelzorger zorg je met liefde voor je naaste, ook al kan dat soms zwaar zijn. Zeker als je naaste ongeneeslijk ziek is. Lees meer »

Gratis online training voor Kinderen die opgroeien in een stressvolle thuissituaties

Opgroeien in een gezin waarvan je vader of moeder veel aan het hoofd heeft of veel stress ervaart, is niet gemakkelijk. Lees meer »

In onze boekenkast

Dit zijn onze leestips voor mantelzorgers! De meeste boeken zijn bij MVT ook beschikbaar als inkijkexemplaar. Neem hiervoor contact met ons op. Lees meer »

Informatieboekjes KOPP/KOV

De afkorting KOPP/KOV staat voor kinderen van ouders met een psychische en/of verslavingsprobleem. De boekjes bevatten informatie, ervaringsverhale... Lees meer »

Online cursus - Op koers online

Koers online heeft een aantal cursussen ontwikkeld voor gezinnen die te maken hebben met een ziek kind. Voor brussen Voor ouders Voor chronisch zie... Lees meer »

Familiegesprekken - Muzuz

Ziekte heeft grote impact op alle betrokkenen. Praten over ziekte in het gezin is niet altijd gemakkelijk. Wat vertel je wel en wat vertel je juist... Lees meer »

3-minuten Check - MVT Arnhem

Aan de hand van 10 vragen check je snel hoe het met je gaat op dit moment. Is je balans groen (okay, je balans is prima), oranje (let op: Lees meer »

WeHelpen - Wijzelf

Dit is een tool om hulp te vragen of te bieden. De website brengt mensen in contact met buurtgenoten die graag iets voor een ander doen. Lees meer »

Bordjevol - Wijzelf

BordjeVol - Wijzelf Het spel BordjeVol geeft mensen spelenderwijs inzicht in hun huidige leven. Het brengt onder andere in kaart wat de energievret... Lees meer »