•• Mantelzorgen doe je niet alleen ••

contact

Tools voor mantelzorgers

podcastreeks ‘Tussen thuis en verpleeghuis’

In ‘Tussen thuis en verpleeghuis’ gaat gastheer Maarten Bouwhuis in gesprek met Ginette Klein van MantelzorgNL, Clasien Ouderdorp van Vereniging Ei... Lees meer »

Mijn meesterwerken

Inleiding "Mijn meesterwerken" In het leven lezen we boeken, kijken we films, bezoeken we mooie exposities of maken we een prachtige reis. Lees meer »

Handige apps voor mantelzorgers

Als mantelzorger heb je het druk.. Gezin, werk, sport, sociaal leven. Plus de extra zorgtaken die je hebt. Geweldig wat je doet om jouw familie, bu... Lees meer »

Zorg jij voor iemand met psychische problemen?

Psychische problemen hebben een grote impact op iemands leven. Maar ook op het leven van de mensen in zijn of haar omgeving. Lees meer »

Artikel Impact van levend verlies op broers en zussen - Agmar Butcher

Impact van levend verlies op broers en zussen Levend verlies is een bijzondere vorm van rouw, die afwijkt van de rouw om bijvoorbeeld het verlies v... Lees meer »

Portrettenbundel Naasten in beeld

In deze bundel staan vijfentwintig prachtige portretten van naasten die zorgen voor mensen met een beperking. Naasten spelen een belangrijke rol in... Lees meer »

MantelzorgBalans

Als mantelzorger zorg je met liefde voor je naaste, ook al kan dat soms zwaar zijn. Zeker als je naaste ongeneeslijk ziek is. Lees meer »

Gratis online training voor Kinderen die opgroeien in een stressvolle thuissituaties

Opgroeien in een gezin waarvan je vader of moeder veel aan het hoofd heeft of veel stress ervaart, is niet gemakkelijk. Lees meer »

In onze boekenkast

Dit zijn onze leestips voor mantelzorgers! De meeste boeken zijn bij MVT ook beschikbaar als inkijkexemplaar. Neem hiervoor contact met ons op. Lees meer »

Informatieboekjes KOPP/KOV

De afkorting KOPP/KOV staat voor kinderen van ouders met een psychische en/of verslavingsprobleem. De boekjes bevatten informatie, ervaringsverhale... Lees meer »