•• Mantelzorgen doe je niet alleen ••

contact

Tools voor mantelzorgers

Modelovereenkomst voor studerende mantelzorgers

De Modelovereenkomst is een tool voor studenten en scholen om met elkaar te praten over de mantelzorgtaken en het effect dat dat heeft op school. Lees meer »

Brochure "Jonge Mantelzorgers in beeld"

Onlangs is de brochure 'Jonge Mantelzorgers in beeld' uitgekomen. Een uitgave van JMZ Pro en de Strategische Alliantie Jonge mantelzorg. Lees meer »

Chillbox voor kinderen op de basisschool

Mentaal welzijn is essentieel om gezond en gelukkig op te groeien. Niet alleen voor jonge mantelzorgers maar voor alle kinderen. Lees meer »

Vilans hulpmiddelenwijzer

Als je ouder wordt of een ziekte of beperking hebt, gaan dagelijkse handelingen niet altijd meer vanzelf. Gelukkig zijn er honderden hulpmiddelen d... Lees meer »

Hulp voor kinderen die opgroeien in een stressvolle thuissituatie

Opgroeien in een gezin waarvan je vader of moeder veel aan het hoofd heeft of veel stress ervaart, is niet gemakkelijk. Lees meer »

Mantelzorgen met gezonde grenzen

Je eigen grenzen in de gaten houden is voor iedereen belangrijk. Maar voor jou als mantelzorger echt cruciaal. Want alleen met aandacht voor jouw g... Lees meer »

Online training over mantelzorg | Balans

Balans biedt een online workshop aan, deze is kosteloos te volgen. Lees meer »

Podcast serie " Niet alleen ziek"

Wat zijn de gevolgen van een chronische ziekte van een ouder op de verschillende gezinsleden? In de podcastserie "Niet alleen ziek" van stichting B... Lees meer »

podcastreeks ‘Tussen thuis en verpleeghuis’

In ‘Tussen thuis en verpleeghuis’ gaat gastheer Maarten Bouwhuis in gesprek met Ginette Klein van MantelzorgNL, Clasien Ouderdorp van Vereniging Ei... Lees meer »

Mijn meesterwerken

Inleiding "Mijn meesterwerken" In het leven lezen we boeken, kijken we films, bezoeken we mooie exposities of maken we een prachtige reis. Lees meer »