•• Mantelzorgen doe je niet alleen ••

contact

Tools voor mantelzorgers

Mantelzorgen met gezonde grenzen

Je eigen grenzen in de gaten houden is voor iedereen belangrijk. Maar voor jou als mantelzorger echt cruciaal. Want alleen met aandacht voor jouw g... Lees meer »

Online training over mantelzorg | Balans

Balans biedt een online workshop aan, deze is kosteloos te volgen. Lees meer »

Podcast serie " Niet alleen ziek"

Wat zijn de gevolgen van een chronische ziekte van een ouder op de verschillende gezinsleden? In de podcastserie "Niet alleen ziek" van stichting B... Lees meer »

podcastreeks ‘Tussen thuis en verpleeghuis’

In ‘Tussen thuis en verpleeghuis’ gaat gastheer Maarten Bouwhuis in gesprek met Ginette Klein van MantelzorgNL, Clasien Ouderdorp van Vereniging Ei... Lees meer »

Mijn meesterwerken

Inleiding "Mijn meesterwerken" In het leven lezen we boeken, kijken we films, bezoeken we mooie exposities of maken we een prachtige reis. Lees meer »

Handige apps voor mantelzorgers

Als mantelzorger heb je het druk.. Gezin, werk, sport, sociaal leven. Plus de extra zorgtaken die je hebt. Geweldig wat je doet om jouw familie, bu... Lees meer »

Zorg jij voor iemand met psychische problemen?

Psychische problemen hebben een grote impact op iemands leven. Maar ook op het leven van de mensen in zijn of haar omgeving. Lees meer »

Artikel Impact van levend verlies op broers en zussen - Agmar Butcher

Impact van levend verlies op broers en zussen Levend verlies is een bijzondere vorm van rouw, die afwijkt van de rouw om bijvoorbeeld het verlies v... Lees meer »

Portrettenbundel Naasten in beeld

In deze bundel staan vijfentwintig prachtige portretten van naasten die zorgen voor mensen met een beperking. Naasten spelen een belangrijke rol in... Lees meer »

MantelzorgBalans

Als mantelzorger zorg je met liefde voor je naaste, ook al kan dat soms zwaar zijn. Zeker als je naaste ongeneeslijk ziek is. Lees meer »