•• Mantelzorgen doe je niet alleen ••

contact

Handig! voor professionals

Brochure: Goed in gesprek - Vilans

In de brochure 'Goed in gesprek' worden 6 thema’s behandeld: Hoofdstuk 1 geeft informatie over wat communicatie is wat het hindert: ruis. H Lees meer »

Kinderen van Verstandelijk Beperkte Ouders - informatiefolder

De folder van KVBO (Kinderen van Verstandelijk Beperkte Ouders) geeft (zorg)professionals informatie over de opvoedsituatie van kinderen van ouders... Lees meer »

Jongeren en eenzaamheid

Tijdens het Webinar van JMZ Pro “Ik voel mij zo alleen” sprak Susan de Vries van Movisie over het thema ‘Jongeren en eenzaamheid’. Jonge m Lees meer »

Posters voor Jonge Mantelzorgers

Wil je aandacht geven aan mantelzorg? Speciaal voor de doelgroep jonge mantelzorgers heeft MVT Arnhem heeft posters gemaakt om kinderen en jongeren... Lees meer »

MantelzorgBalans

Veel mensen zorgen met liefde voor een naaste, ook al is dat soms erg zwaar. Zeker als je naaste ongeneeslijk ziek is. Lees meer »

Samenwerken SOFA model - Zorg voor beter

Op de site van Zorg voor Beter geven zij een goede uitleg over het SOFA-model. Er is een filmpje gemaakt met meer uitleg en links naar andere infor... Lees meer »

Infographic Respijtzorg - MantelzorgNL/Movisie/Vilans

In de infographic vind je alle relevante informatie over respijtzorg, zoals vormen, wat werkt, toeleiding en regelgeving Bekijk de infographic hier Lees meer »

MantelzorgOndersteuningsLadder – Arnhem

MOL Arnhem Stap 1: stimuleer mantelzorgers om hun immuunsysteem op peil te houden. Vertel hen dat het juist nu extra belangrijk is om: Lees meer »

Binnenboord box - toolkit voor verenigingen en (sport)clubs

In Arnhem zijn naar schatting 30.000 mantelzorgers actief. Het is dus zeer waarschijnlijk dat een aantal van hen lid is van jouw vereniging of club. Lees meer »

Verbeterde meldcode Veilig Thuis

Vanaf 1 januari 2019 is de verbeterde meldcode VeiligThuis in werking. Als zorgprofessionals word je geacht dit te weten en ben je verplicht hierme... Lees meer »