•• Mantelzorgen doe je niet alleen ••

contact

Mantelzorgpanel

Dag mantelzorger, hoe gaat het met je?

Ben jij een mantelzorger en woon je in Arnhem? Dan willen we graag weten hoe het met je gaat. En liefst niet alleen vandaag, maar ook over de langere termijn. We nodigen je van harte uit voor het MVT mantelzorgpanel.

Als lid krijg je eens per maand een vragenlijst gemaild. Het invullen vraagt hooguit 10 minuten en uiteraard worden je gegevens anoniem verwerkt. Kleine moeite, maar voor ons en jou belangrijk. Want jouw welzijn, is ons doel.

Soms stellen we je aanvullende vragen, of nodigen we je uit om je verhaal te delen. Dit doen we altijd in overleg met jou.

Ben jij een mantelzorger, woon je in Arnhem en wil jij ook deel uitmaken van het MVT mantelzorgpanel? Meld je dan aan door een mail te sturen naar m.kloet@mvtarnhem.nl. Heb je nog vragen of wil je eerst even overleggen, bel dan naar Maddy Kloet, 06 – 15 29 44 51.

Signaalberichten

Om aan te geven wat er speelt op het gebied van mantelzorg in Arnhem brengt MVT Arnhem een aantal keer per jaar een signaalbericht uit. In het signaalbericht delen we de
stem van de mantelzorger uit de stad, verzamelen we de belangrijkste punten uit rapporten en geven we onze visie op wat anders kan én moet in de toekomst.