•• Mantelzorgen doe je niet alleen ••

contact

Flyer 'Ik ben mantelzorger' in Nederlands, Turks, Perzisch, Arabisch en Engels

MVT Arnhem heeft flyers in verschillende talen gemaakt met de titel “jij bent mantelzorger”. De flyers zijn beschikbaar in de talen Nederlands, Turks, Arabisch, Afghaans (Perzisch) en Engels.

Mantelzorg overkomt je, en vaak groeit de zorg in de loop van de tijd ongemerkt groter. Vaak realiseren mensen zich onvoldoende dat ze mantelzorger zijn, en dat er ook voor hen ondersteuning is. De flyer is een laagdrempelige manier om mensen op hun mantelzorgrol te wijzen en de weg naar ondersteuning te helpen vinden. In de flyer staan daarnaast nuttige tips en adviezen.

In diverse talen beschikbaar

Juist mensen uit diverse culturen zorgen vaak als vanzelfsprekend voor hun naasten. De flyer biedt jou als professional de mogelijkheid om, zonder taalbarrière, het gesprek over de mantelzorgrol te voeren.

Zelf aan de slag met de flyer

Klik op de diverse talen bovenin deze tekst om de flyer te bekijken. Je kunt deze link ook gebruiken om de flyer digitaal te delen.
Liever een papieren versie? We sturen je graag een pakketje toe zodat jij deze tijdens jouw werk kan gebruiken en verspreiden.

Aanvragen kan via onderstaand formulier, je ontvangt de flyers dan binnen 4 weken in de brievenbus.
Per taal kun je aangeven hoeveel setjes flyers je wil ontvangen. Per set ontvang je ca. 30 flyers.

 

Welke flyers wil je ontvangen?
Verzendgegevens van het pakket

* Deze velden zijn verplicht.
Naar het overzicht