•• Mantelzorgen doe je niet alleen ••

contact

Wandeling voor mantelzorgers in Arnhem

Iedere derde donderdag van de maand wandelen we samen met jou als mantelzorger!

De eerstvolgende wandeling is gepland op 27 juni 2024. Let op, dit is deze keer de 4e donderdag van juni.

Je wandelt onder leiding van Marianne van Alphen. Zij laat jou prachtige plekken zien. Je ontspant en geniet van verschillende mooie wandellocaties in Arnhem, zoals Warnsborn, Vijverberg, Mariëndaal, Arnhem Zuid, Sonsbeek, Zijpendaalse bos, etc. Daarnaast ontmoet je ook andere mantelzorgers. Tijdens de wandeling drinken jullie samen een kop koffie of thee om na te praten.

Bij zeer slechte weersomstandigheden zoals code rood gaat de wandelactiviteit niet door, maar bij alle andere weeromstandigheden gaat de wandeling gewoon door! Geniet ook van Arnhem in de verschillende jaargetijden. Een paar dagen voor aanvang van de wandeling hoor je waar de wandeling precies is en waar het startpunt van de wandeling is.

Het maximum aantal wandelaars is 8 per wandeling, dus geef je snel op. Kun je niet op een bepaalde datum ? Schrijf je dan in voor de wandeling een maand later of klik anders aan bij het aanmeldformulier.

Let op, de meeste wandelingen zijn niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Op verzoek kunnen we bekijken of de wandeling aangepast kan worden.

Aanmelden kan hieronder. Na aanmelding sturen wij een aantal dagen voorafgaand aan de wandeling de routebeschrijving van de wandeling per e-mail.

 

27 juni 2024 - wandeling
15 augustus 2024 - wandeling
19 september 2024 - wandeling
17 oktober 2024 - wandeling
21 november 2024 - wandeling
19 december 2024 - wandeling
Ja (svp adresgegevens invullen)
Nee
Ik ben al ingeschreven
Ja
Nee

* Deze velden zijn verplicht.
Naar het overzicht