•• Mantelzorgen doe je niet alleen ••

contact

Voor Elkaar in Arnhem

Onder de naam Voor Elkaar in Arnhem bundelen de Arnhemse organisaties MVT Arnhem, SWOA en Rijnstad hun krachten om praktische hulp te bieden aan kwetsbare inwoners.

Vanwege het coronavirus kunnen we het beste uit elkaars buurt blijven. En kun je beter binnenblijven als je tot een kwetsbare risicogroep behoort. Zo gaan we verspreiding tegen. Maar hoe kom je dan aan je boodschappen? Is er nog wel iemand waar je je verhaal aan kwijt kan? Juist nu, in onzekere tijden, is voor de oudere en/of kwetsbare Arnhemmer sociaal contact en praktische hulp belangrijk. Het idee dat de buitenwereld er nog voor je is en dat je kan bellen voor hulp of een luisterend oor zorgt dat je je minder alleen voelt.

Daarom slaan de Arnhemse organisaties voor sociaal werk de handen ineen. Er is een centraal Arnhems telefoonnummer voor praktische hulpvragen en contactverzoeken: 026-3127702. Wij zorgen dat uw vraag in uw buurt terecht komt.

Vanuit Voorelkaarinarnhem worden de hulpaanvragen doorgezet naar de Arnhemse organisaties die het beste kunnen ondersteunen. Uiteraard blijft het mogelijk om nog steeds rechtstreeks contact op te nemen met de organisaties zelf.

 


(klik op de afbeelding voor de .pdf)

 

Naar het overzicht