•• Mantelzorgen doe je niet alleen ••

contact

Webinar KOVB Effecten van Jonge Mantelzorg (SIEN)

Het Steunpunt Kinderen van ouders met een verstandelijke beperking (KOVB) van Sien organiseert op 19 maart om 19.30 een gratis webinar voor KOVB i.s.m. Hinke van der Werf, onderzoeker bij de HanzeHogeschool Groningen

Als je opgegroeid bent bij ouders met een verstandelijke beperking ben je al jong gaan zorgen. Je was een Jonge Mantelzorger. Welke effecten heeft dit op gehad op jouw persoonlijke ontwikkeling en op je leven nu? En hoe kan je daarmee omgaan? Hinke van der Werf heeft onderzoek gedaan naar dit belangrijke onderwerp en zij deelt haar uitkomsten. 

Het onderzoek van Hinke geeft inzicht en herkenning. Natuurlijk is er ook ruimte voor jouw vragen en voor uitwisseling van ervaringen.

Je bent van harte welkom! Meer informatie volgt, maar je kunt je nu al aanmelden door een mailtje te sturen naar info@sien.nl 

Ben je jonge mantelzorger en woon je in Arnhem? Kijk dan eens op onze pagina over Jonge Mantelzorgers. Hier lees je meer over het aanmelden voor het arnhemse mantelzorgcompliment voor jongeren. Je hoeft het niet alleen te doen.

Lees meer over het webinar

 

Naar het overzicht