•• Mantelzorgen doe je niet alleen ••

contact

Themabijeenkomst: Levend Verlies

MVT Arnhem organiseert op dinsdag 15 oktober de themabijeenkomst: ' Levend Verlies'

Je dierbare leeft maar verandert door een aandoening. Familieleden/ naasten ervaren diverse gevoelens zoals verdriet, vreugde, gemis, schaamte, machteloosheid. Hoe ga je hiermee om? Hoe ga je roeien met de riemen die je hebt? En hoe houd je de verbinding met jezelf?

Levend verlies is de term die Manu Keirse, de Vlaamse rouwspecialist en klinisch psycholoog, introduceerde om de levenslange rouw aan te duiden, die je ervaart als jijzelf of een dierbare getroffen wordt door een chronische ziekte of beperking.

Levend verlies kun je ervaren wanneer je voor je partner of ouder zorgt met dementie of als je partner of dierbare een psychiatrische aandoening krijgt of wanneer je door een ongeluk levenslang beperkt blijft. Het proces van levend verlies is intensief en hard werken. Het delen van ervaringen kan hierbij zeer helpend zijn.

MVT Arnhem organiseert deze (gratis) themabijeenkomst in samenwerking met Miranda van der Meijde, Praktijkondersteuner GGZ en rouwtherapeute. Zij begeleidt veel mensen met vragen rondom Levend Verlies.

Tijdens de thema bijeenkomst wordt er aandacht besteed aan: Wat is nu levend verlies, hoe kan het zich uiten, hoe kan je hier mee omgaan. Waar kan je steun vinden? Daarnaast is het fijn om je verbonden te voelen met anderen die ook te maken hebben met Levend verlies en om te horen welke aanvullende mogelijkheden er voor jezelf zijn. Je bent van harte welkom.

Datum: dinsdag 15 oktober, 14.00 - 16.00 uur

Locatie: MVT Arnhem, Slochterenweg 40, 6835 DX Arnhem, (1e verdieping)

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Leny van Rooijen via info@mvtarnhem of bel 026-3703540  

Je kunt je aanmelden via onderstaand formulier.

26 juni: 'Slimme hulpmiddelen'
19 augustus: 'Waar kan ik terecht?'
18 september: 'PGB'
15 oktober: 'Levend verlies'
27 november: "Wet Langdurige Zorg (Wlz)'
Ik ben slecht ter been en maak gebruik van een rolstoel
Ik ben slecht ter been en maak gebruik van een rollator
Ik ben niet slecht ter been
Ja (svp adresgegevens invullen)
Nee
Ik ben al ingeschreven
Ja
Nee

* Deze velden zijn verplicht.
Naar het overzicht