•• Mantelzorgen doe je niet alleen ••

contact

Mantelzorgmarkt Arnhem

MVT Arnhem bestaat dit jaar 25 jaar. Als afsluiting van ons jubileumjaar en in het kader van de Dag van de Mantelzorg besteden we dit jaar extra aandacht aan jou als mantelzorger. MVT Arnhem organiseert daarom op zaterdag 11 november 2023 in het Stadhuis de speciale Mantelzorgmarkt Arnhem. Tijdens deze dag laten ruim 50 organisaties zien wat zij te bieden hebben voor jou als mantelzorger. Er zijn leuke en ontspannende activiteiten en jij kunt een cadeautje ophalen als waardering voor jouw belangrijke werk als mantelzorger. Het belooft een leuke, leerzame én vooral ook gezellige dag te worden. Je kunt kiezen tussen een ochtend- of middagprogramma.

  • Datum: zaterdag 11 november 2023
  • Locatie: Stadhuis Arnhem (Koningstraat 38, 6811 DG Arnhem)

Ochtendprogramma

  • 10.30 - 12.30 uur (doorlopend)
  • 11.00-11.45 uur: Workshop Klein geluk voor de mantelzorger * (op inschrijving, max 50 personen, VOL = VOL). 

Middagprogramma

  • 14 -16 uur (doorlopend):
  • 14.30-15.15 uur: Workshop Klein geluk voor de mantelzorger * (op inschrijving, max 50 personen, VOL = VOL). 

* Workshop Klein geluk voor de mantelzorger
In deze interactieve workshop staat 'goed voor jezelf zorgen' centraal. Via theorie over geluk en Positieve Gezondheid, kun je door praktische oefeningen ervaren dat je inderdaad binnen enkele minuten, rust, nieuwe energie of inspiratie kunt opdoen. Tijdens de leuke workshop wordt actief gebruik gemaakt van het receptenboekje "Klein Geluk voor de mantelzorger". Tip: dit boekje kun je kiezen als mantelzorgcadeautje! Lees hier de ervaringen van anderen.

Waardering

Gemeente Arnhem en MVT Arnhem waarderen jouw belangrijke werk als mantelzorger. Je mag daarom kiezen uit de volgende cadeautjes. (let op: het cadeautje is alleen bedoeld voor mantelzorgers die zorgen voor iemand uit Arnhem. Je kunt het cadeautje alleen tijdens de Mantelzorgmarkt op 11/11 ophalen!):

 

Aanmelden

Je dient je vooraf aan te melden via onderstaande button. Deelname is gratis! Je bent van harte welkom om 1 persoon mee te nemen. Per aanmelding kan 1 cadeautje worden aangevraagd. Kom je samen met een andere mantelzorger? Vul dan per mantelzorger een formulier in. Geef duidelijk aan of je in de ochtend of in de middag komt. 

LET OP: JE KUNT TOT EN MET 18 OKTOBER 2023 JOUW CADEAUTJE RESERVEREN! 

Na deze datum is het nog wel mogelijk om je aan te melden voor de Mantelzorgmarkt.

Praktische informatie:

Naar het overzicht