•• Mantelzorgen doe je niet alleen ••

contact

Alzheimer Café on tour

Het Alzheimer Café in Arnhem-Zuid

Op vrijdag 27 oktober 2023 van 10.00 – 11.30 uur laten we je graag kennismaken met het Alzheimer Café Arnhem in SWOA-locatie De Gaanderij (Driemondplein 1 in Arnhem). Het café is een laagdrempelige ontmoetingsplek voor mensen met (beginnende)dementie, hun mantelzorgers, kinderen en andere familie en iedereen die (beroepsmatig) is geïnteresseerd in dementie.

Tijdens het Alzheimer Café gaan we in op het volgende onderwerp: ‘’Wegwijs in de mantelzorg en dementie’’. Een ochtend met meer informatie over mantelzorg voor beginners en gevorderden. Wat we bespreken zijn de volgende vragen: Wat is mantelzorg? Welke financiële ondersteuning bestaat er? Hoe kan je werk met mantelzorg combineren? Waar kun je heen voor hulp of een pauze? Daarnaast is er een deskundige spreker aanwezig, ruimte voor jouw vragen en kun je meer informatiefolders ontvangen over dementie.

Interesse?

Meld je aan via alzheimercafe.arnhem@alzheimervrijwilligers.nl of loop gerust op de ochtend zelf naar binnen! De koffie en thee staan klaar. De inloop is vanaf 9.30 uur in

Locatie:
SWOA-locatie De Gaanderij (Driemondplein 1 in Arnhem).

Ben je verhinderd, maar wil je wel graag gaan?

Het Alzheimer Café Arnhem is elke derde dinsdag van de maand van 19.30 – 21.30 uur in Rozet Bibiotheek Presikhaaf (Laan van Presikhaaf 7 in Arnhem). Inloop vanaf 19.00 uur.

Naar het overzicht