•• Mantelzorgen doe je niet alleen ••

contact

Ouder van mijn ouders (ism Sien)

Hoe is het om op te groeien bij ouders met een verstandelijke beperking en van kinds af aan mantelzorger te zijn? 

Op dinsdag 26 maart verzorgt belangenvereniging Sien de presentatie " Ouder van mijn ouders" . Marco (27 jaar) vertelt hoe het voor hem was om op te groeien bij ouders met een beperking en welke effecten dit nu nog heeft op zijn leven. Jolanda den Hartog zal als consulent informatie geven over de doelgroep "Kinderen van ouders met een verstandelijke beperking" (KOVB) doelgroep en zal handvatten geven voor professionals.

Een heel persoonlijk en indrukwekkend ervaringsverhaal waarin duidelijk wordt wat de impact van de verstandelijke beperking is op het welzijn en de ontwikkeling van normaal begaafde kinderen. Het doel van deze bijeenkomst is dat deze kinderen, die vaak vanwege loyaliteit en parentificatie onzichtbaar blijven, écht gezien worden door jullie als professionals en mantelzorgconsulenten.  

De (ervarings)kennis en informatie geven handvatten om passende steun te bieden. Want hoe bouw je vertrouwen op als mantelzorgconsulent? En welke behoeften hebben jonge mantelzorgers en hoe voelen ze zich aangesproken en gezien. 

Natuurlijk is er ook ruimte om vragen te stellen. 

Datum: dinsdag 26 maart, 15 - 16.30 uur

Locatie: MVT Arnhem.Slochterenweg 40, 6835 DX Arnhem

Je kunt je aanmelden via onderstaand formulier

Ja ik ben aanwezig op 26 maart
Ja
Nee
Ik ben al ingeschreven
Ja
Nee

* Deze velden zijn verplicht.

 

 

Naar het overzicht