•• Mantelzorgen doe je niet alleen ••

contact

(Online) Workshop "Bordje Vol"

BordjeVol zet mantelzorgers in hun kracht!  Dat scheelt jou als professional tijd.

Als zorgprofessional werk je samen met mantelzorgers. Om overbelasting bij hen te voorkomen is het essentieel dat hun draagkracht en draaglast in balans is. Met ‘BordjeVol’ kun je dit samen met de mantelzorger bereiken.

BordjeVol biedt jou als zorgprofessional een praktisch handvat om het gesprek aan te gaan met de mantelzorger. Daarmee ondersteun je hen om in hun kracht te komen en/of te blijven.

Het stimuleert en inspireert de zelfredzaamheid en dat levert jou als professional profijt op. Wantkrachtige en efficiënte informele zorg, vraagt minder professionele zorg!

BordjeVol is een spel waarmee de mantelzorger inzicht & grip kan krijgen op zijn of haar situatie. Wat ligt er allemaal op hun bordje? Wat zijn hiervan acties die energie geven en waar zitten de energielekken? Hoelang denkt zij/hij deze zorg vol te willen/kunnen/moeten houden? En wie uit de familie- & vriendenkring ondersteunt hen hier al bij of zou nog meer kunnen aanhaken als ze weten dat dit op prijs gesteld wordt.

Allemaal vragen waarvan de antwoorden de mantelzorger helpen om hun zorgtaak beter, langer en plezieriger te kunnen doen.Inzicht, inspiratie en activatie: daar draait het om.

Ben je nieuwsgierig? Wil je met BordjeVol aan de slag? Maak gebruik van de online kennismaking workshop BordjeVol van 09.00 – 10.30 uur op: 21/6 of 21/11*

Aanmelden bij m.kloet@mvtarnhem.nl

*Komen deze data niet uit, dan kan er ook een datum op maat gepland worden voor minimaal 5 deelnemers.

Naar het overzicht