•• Mantelzorgen doe je niet alleen ••

contact

(Online) Netwerkbijeenkomst Netwerk Dementie Arnhem en Omstreken (NDAO)

Ben jij een professional in de dementiezorg in Arnhem? Dan is het heel zinvol om lid te zijn van de digitale community van het Netwerk Dementie Arnhem eo (NDAO). Het biedt je de mogelijkheid om informatie te delen & ervaring uit te wisselen met collega professionals. Dat maakt je werk effectiever en leuker! Dementiezorg is immers netwerkzorg, dat kunnen we alleen samen. Aanmelden voor de digitale community kan via www.ndao.nl onder het kopje Professionals en aanmelden.

Als lid van de community kun je een aantal keren per jaar deelnemen aan een (netwerk)bijeenkomst. Om bij te praten over de ontwikkelingen in de dementiezorg in Arnhem en ervaringen & aandachtspunten uit de praktijk uit te wisselen.

Zoals een POH-er onlangs zei ‘zo goed om af en toe in een breder perspectief naar dementiezorg te kijken. De kans op een verkokerde blik is zeer aanwezig als je alleen met je eigen collega’s afstemt. De NDAO-bijeenkomsten openen vaak mijn blik. Dat is inspirerend! En het stimuleert dat ik bij vraagstukken makkelijker schakel met collega professionals. Dit maakt mijn werk effectiever en leuker’

In 2023 vinden de bijeenkomsten plaats op: 

  • Online bijeenkomst (09.00 – 10.30 uur): 26/9
  • Live (netwerk)bijeenkomst (15.00 - 17.30): 7/12 Locatie: De Geheugensteun, Rozet/MFC Presikhaaf, laan van Presikhaaf 7.

Dementiezorg is netwerkzorg, we kunnen niet zonder elkaar. Dus meld je aan bij de digitale community en haak aan bij deze bijeenkomsten. 

Heb je vragen, wil je je aanmelden voor een bijeenkomst of heb je een idee voor een thema waar we tijdens de live (netwerk)bijeenkomsten bij stil kunnen staan, mail naar: m.kloet@mvtarnhem.nl.

Hopelijk tot ziens bij de bijeenkomsten.

 

 

Naar het overzicht