•• Mantelzorgen doe je niet alleen ••

contact

Casuïstiekbesprekingen Lokale Alliantie Veilig Ouder Worden (LAVOW)

Wil jij op de juiste manier handelen bij ouderenmishandeling?

Ook in 2023 gaat de Lokale Alliantie Veilig Ouder Worden (LAVOW) zich weer inzetten om ouderenmishandeling terug te dringen, bespreekbaar en herkenbaar te maken.  Dit doen we onder andere door onze kennis te bundelen en te delen, columns te schrijven in de Arnhemse Koerier, casuïstiek besprekingen te houden en scholingen te organiseren.

Wat is de LAVOW?

Een netwerk van organisaties en bedrijven in Arnhem die allemaal wel eens in aanraking komen met signalen van financiële uitbuiting of andere vormen van ouderenmishandeling. MVT Arnhem is een partner. Wij bundelen kennis om een bijdrage te leveren aan het terugdringen en bespreekbaar maken. Wil je meer weten en/of deelnemen aan de LAVOW? Neem contact op met Moviera via alliantiearnhem@moviera.nl

Voor wie is de casuïstiek bespreking?

Heb je een ingewikkelde casus waar je met anderen over wilt praten? Wil je kennis delen door een afgeronde casuïstiek te bespreken? Of heb je vanuit je vakgebied interesse? Neem dan deel aan deze besprekingen.

Zet deze alvast in je agenda

In 2023 is er nog 1 digitale casuïstiek besprekingen gepland op 30 november van 12.00 uur tot 12.30 uur. Vanaf 12.45 uur kun je inloggen om kennis te maken met de deelnemers.

Aanmelden kan bij casuistiekbesprekinglavow@gmail.com  (svp naam, functie, organisatie en telefoonnummer vermelden). Geef aan of je een casus wilt inbrengen en op welke datum je aan wilt sluiten. Digitale inlog krijg je een week van te voren.

 

 

Naar het overzicht