•• Mantelzorgen doe je niet alleen ••

contact

BordjeVol zet mantelzorgers in hun kracht

Data 2022 (online) kennismaking workshop en vliegurensessie

 

Als zorgprofessional werk je ook samen met mantelzorgers. Om overbelasting bij hen te voorkomen is het essentieel dat hun draagkracht en draaglast in balans is. Met ‘BordjeVol’ kun je dit samen met de mantelzorger bereiken.

 

BordjeVol is een spel waarmee de mantelzorger inzicht & grip kan krijgen op zijn of haar situatie. Wat ligt er allemaal op hun bordje? Wat zijn hiervan acties die energie geven en waar zitten de energielekken? Hoelang denkt zij/hij deze zorg rol vol te willen/kunnen/moeten houden? En wie uit de familie- & vriendenkring ondersteunt hen hier al bij of zou nog meer kunnen aanhaken als ze weten dat dit op prijs gesteld wordt.

Allemaal vragen waarvan de antwoorden de mantelzorger helpen om hun taak beter, langer en plezieriger te kunnen doen.

Inzicht, inspiratie en activatie: daar draait het om.

 

BordjeVol biedt jou als zorgprofessional dus een praktisch handvat om het gesprek aan te gaan met de mantelzorger. Daarmee ondersteun je hen om in hun kracht te komen en/of te blijven.

Het stimuleert en inspireert de zelfredzaamheid en dat levert jou als professional profijt op. Want krachtige en efficiënte informele zorg, vraagt minder professionele zorg!

 

Ben je nieuwsgierig, meld je dan aan voor de online kennismaking workshop BordjeVol van 09.30 – 10.30 uur op: 29/3, 28/4, 31/5, 30/6, 27/9, 27/10, 29/11, 13/12

Aanmelden bij m.kloet@mvtarnhem.nl

 

 

Nieuw in 2022: ervaring opdoen in een vliegurensessie

Heb je na de kennismaking workshop behoefte om zelf nog wat te oefenen voordat je aan de slag gaat met de mantelzorger, dan kun je je aanmelden voor de vliegurensessies. Je gaat dan onder leiding van een professionals van MVT Arnhem met collega professionals het spel oefenen. Mooie manier om ervaring op te doen!

De data van de vliegurensessie in 2022 zijn: 10/5, 12/7, 10/11, 22/12. Deze sessies vinden van 09.30 – 11.00 uur plaats bij MVT Arnhem. Slochterenweg 40 Arnhem (Zuid). Aanmelden bij m.kloet@mvtarnhem.nl

 

Naar het overzicht