•• Mantelzorgen doe je niet alleen ••

contact

 

Deze voorstelling is vol. Je kunt deze activiteit niet meer kiezen.

 

Theatervoorstelling What if?

 

“alles is herkenbaar, ik zou willen dat mijn docenten dit zagen….”
- jonge mantelzorger

 

Waar gaat What if over?

De dynamische theatervoorstelling What if? laat zien hoe het kan zijn als je op jonge leeftijd al voor een chronisch ziek familielid zorgt. De voorstelling maakt voelbaar hoe het is om jonge mantelzorger te zijn en laat zien met wat voor zorgen en dilemma’s zij te maken krijgen.

 

Kan ik na de voorstelling erover praten?

Ja, dat kan. Voor wie tijd en zin heeft is er na de voorstelling ruimte om over de voorstelling en mantelzorg te praten.

 

Waarom wil ik dit weten?

Kinderen en jongeren die opgroeien met een ziek, beperkt of verslaafd gezinslid noemen we jonge mantelzorgers. Deze jonge mantelzorgers hebben vaak extra (zorg)taken, maken zich regelmatig zorgen en moeten soms zorg en aandacht missen. Hierdoor hebben zij een verhoogd risico op vertraging, verzuim, uitval of onderpresteren op school en werk. Ook hebben ze minder tijd voor hobby’s, sport of vrienden waardoor zij belemmerd worden in hun eigen sociale en emotionele ontwikkeling en meer kans lopen op angst en depressie. Meer dan hun leeftijdsgenoten zonder zorgsituatie thuis.

 

 Ja, deze voorstelling wil ik zien!

Leuk dat je komt kijken! Meld je aan via het onderstaande aanmeldformulier dan ontvang je een link om de voorstelling What if? te bekijken.

Wanneer
dinsdag 6 juni 2023 - Vol

Tijd
11:00 uur

Duur
25 minuten

Waar
Online via livestream - na aanmelding

Kosten
Gratis deelnameWhat if Affiche

  • Home
  • Aanmelding What if