•• Mantelzorgen doe je niet alleen ••

contact

Brussendag 2022

STUUR EEN KAARTJE NAAR JE BROER OF ZUS VOOR BRUSSENDAG!
 
Op 30 september is het Brussendag. Brus is een samenvoeging van het woordje Broer en Zus en betekent dat je broer of zus bent van iemand die zorg nodig heeft vanwege een chronische ziekte, verstandelijke beperking , psychische aandoening of een  een lichamelijke handicap.
 
Brussendag is een dag om even stil te staan bij wat jouw broer of zus voor jou betekent. MVT Arnhem vind het belangrijk dat er aandacht en erkenning is voor Arnhemse jongeren die opgroeien met zorg. Daarom kun je via ons een Greetz kaart sturen aan jouw broer of zus. Omdat jouw zus blij wordt van een kaartje, om te laten weten hoeveel je broer voor je betekent, of...
 
Om de kaart op tijd in de bus te krijgen moet je voor 25 september jouw kaart hebben aangevraagd. Wij zorgen ervoor dat de kaart op 30 september in de brievenbus valt. Via het formulier hieronder kies je een van de 3 kaarten om te sturen en kun je jouw boodschap voor op de kaart doorgeven. Gewoon doen!
 
Hou ook vooral onze socials in de gaten op 30 september voor interessante informatie voor brussen!
 
 
Trots op broer Trots op zus Fijne broer zus dag
        
Keuzeformulier Kaartje Brussendag 2022
Welk kaartje wil je versturen?
Kaartje 1: Ik ben trots op jou broer
Kaartje 2: Ik ben trots op jou zus
Kaartje 3: Fijne broer en zus dag
Verzendadres kaart

* Deze velden zijn verplicht.

Compliment Jonge Mantelzorgers

Ben jij jonger dan 24 jaar en heb je een broer of zus die speciale zorg of aandacht nodig heeft? Bekijk dan of je recht hebt op het Mantelzorgcompliment voor jonge mantelzorgers!

Lees meer  • Home
  • Brussendag 2022