•• Mantelzorgen doe je niet alleen ••

contact

Webinar en training Signaleren bij vermoedens van Ouderenmishandeling (LAVOW)

Wil je meer weten over alle aspecten van ouderenmishandeling: hoe te signaleren, hoe te stoppen en hoe het gesprek aangaan? Sluit dan aan bij het Webinar én de training over ouderenmishandeling van de Lokale alliantie Veilig Ouder Worden Arnhem (LAVOW).

 

  • WEBINAR: 17 juni van 15.00-16.30 uur

Een toelichting op de omvang, vormen, signalen, gevolgen, richting voor oplossingen, drempels voor ouderen en professionals om te herkennen en te praten en het regiegesprek over vermoedens.

Deelnemen:

Zoom Vergadering: https://us06web.zoom.us/j/82209228341 

Vergadering-ID: 822 0922 8341. 

Belangrijk: Je kunt er alleen inkomen als je buiten de werkomgeving inlogt in ZOOM. Je kan net als bij Teams je video aanzetten en je (un)mute knop gebruiken. Ook kun je je naam invullen als je klikt op je video, er verschijnen dan 3 puntjes en daarbij staat een optie om je naam neer te zetten.

 

  • TRAINING: 24 september van 14.30-16.30 uur

(locatie volgt)

Samen aan de slag met het gesprek. Wat zijn de do’s en don'ts? Er is ruimte om eigen casussen in te brengen.

Aanmelden kan via: m.vanbeekhof@moviera.nl

Voor inhoudelijke vragen kun je mailen naar: sacha@coach-en-trainer.nl en voor praktische vragen naar: Marion van Beekhof: m.vanbeekhof@moviera.nl

Samen kunnen we het verschil maken en een veilige omgeving creëren voor ouderen in onze gemeenschap!

 

MVT Arnhem is partner van de LAVOW, een netwerk van organisaties en bedrijven in Arnhem die allemaal wel eens in aanraking komen met signalen van financiële uitbuiting of andere vormen van ouderenmishandeling. Wij bundelen kennis om een bijdrage te leveren aan het terugdringen en bespreekbaar maken. Wil je meer weten en/of deelnemen aan de LAVOW? Neem contact op met Moviera via alliantiearnhem@moviera.nl

 

Naar het overzicht