•• Mantelzorgen doe je niet alleen ••

contact

Toolkit

In deze toolkit lees je wat de verschillende fasen van het Mantelzorg Akkoord zijn. De tools geven je inzicht voor je eigen organisatie. Een aantal zijn ook bedoeld om met elkaar te delen. Om inzicht te krijgen in waar de ander goed in is of waar samenwerkingsmogelijkheden zijn. En een aantal voegen we samen om een compleet beeld te krijgen voor Arnhem. Vanuit de organisatie zijn we altijd bereid om je te ondersteunen bij het doorlopen van de verschillende fasen. En uiteraard kun je ook rekenen op je collega Gideons om je verder te helpen.

Bij het uitvoeren van deze stappen kun je soms wel wat extra inspiratie gebruiken. Deze tools+ hebben we hier voor je verzameld.
En op deze site hebben we ook diverse tools voor mantelzorgers en voor professionals om aan de slag te gaan met een specifieke mantelzorgsituatie.

Terug naar Startpunt Arnhems Mantelzorg Akkoord

Overzicht aanpak en fasering

In het overzicht aanpak en fasering van het Arnhems mantelzorg Akkoord lees je alles over de verschillende fasen van het plan. Lees meer »

Fase 1 - op ontdekkingstocht door de organisatie

In deze eerste fase ga je op ontdekkingstocht door de eigen organisatie. Vaak zijn er ook al antwoorden (of delen ervan) gegeven in de strategische... Lees meer »