•• Mantelzorgen doe je niet alleen ••

contact

Voluit Leven cursus Arnhem

Pro Persona Connect organiseert in de zomervakantie de cursus "Voluit Leven in Arnhem". Deze cursus is bedoeld voor volwassenen die zich soms somber, gespannen, angstig of vermoeid voelen. Ook regelmatig pijn hebben, een gevoel van leegte of zelfkritiek kunnen redenen zijn om deel te nemen.

In de cursus gaat het er niet om jezelf te veranderen, maar om een andere kijk op het leven te krijgen en bewuste keuzes te maken. Dit wordt geleerd door middel van Mindfulness-oefeningen; gerichte aandacht in het hier en nu en Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Daarnaast is het belangrijk een goede balans te vinden in het accepteren van dingen die niet veranderd kunnen worden en te investeren in dingen die echt belangrijk zijn en waar wel invloed op uitgeoefend kan worden.

De cursus bestaat uit 4 cursusdagen: 31 juli, 1 + 7 + 8  augustus 2023.
Deel 1 is van 10.30-12.30 uur, dan pauze en deel 2 van 14.00-16.00 uur. Door de training te volgen krijgen deelnemers meer zicht op eigen patronen en hoe met pijn en leed om gegaan wordt. Er wordt aandacht besteed aan het observeren en accepteren wat er in jezelf omgaat, minder te oordelen en milder te worden.

Bekijk de flyer voor meer informatie.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via tel. 026-3124483 of preventie@propersona.nl

Vooraf zal er een telefonische kennismaking zijn met de cursusleider.

Deelname is gratis, wel dient zelf het cursusboek aangeschaft te worden (gratis voor mensen met een krappe beurs).

Naar het overzicht