•• Mantelzorgen doe je niet alleen ••

contact

Mantelzorgpanel

Dag mantelzorger, hoe gaat het met je?

Ben jij een mantelzorger en woon je in Arnhem? Dan willen we graag weten hoe het met je gaat. En liefst niet alleen vandaag, maar ook over de langere termijn. We nodigen je van harte uit voor het MVT mantelzorgpanel.

De vraag hoe het met de mantelzorgers in Arnhem gaat is de afgelopen maanden regelmatig gesteld. Zeker omdat in tijden van Corona er mogelijk nóg meer ballen in de lucht te houden zijn dan anders al het geval is.

MVT Arnhem heeft hiervoor regelmatig direct contact gezocht met mantelzorgers in Arnhem. Dat is ons goed bevallen. Vinger aan de pols houden, geeft ons veel input waar we in ons beleid en acties rekening mee kunnen houden.

Ook als de impact van corona minder wordt, willen we graag blijven weten hoe het met de mantelzorgers gaat.  Daarom zijn we een mantelzorgpanel aan het oprichten.

Als lid krijg je eens per maand een vragenlijst gemaild. Het invullen vraagt hooguit 10 minuten en uiteraard worden je gegevens anoniem verwerkt. Kleine moeite, maar voor ons en jou belangrijk. Want jouw welzijn, is ons doel.

Ben jij een mantelzorger, woon je in Arnhem en wil jij ook deel uitmaken van het MVT mantelzorgpanel? Meld je dan aan door een mail te sturen naar m.kloet@mvtarnhem.nl. Heb je nog vragen of wil je eerst even overleggen, bel dan naar Maddy Kloet, 06 – 15 29 44 51.