•• Mantelzorgen doe je niet alleen ••

contact

Brussendag

Op 30 september is het Brussendag. Een dag om even stil te staan bij wat jouw broer of zus voor jou betekent.

Het woord Brus is samengesteld uit de twee beginletters van “broer” en twee eindletters van “zus”. Het is het meest gangbare woord voor kinderen die een broer of zus hebben met een handicap, ziekte of stoornis.

MVT Arnhem vind het belangrijk dat er aandacht en erkenning is voor jongeren die opgroeien met zorg. Daarom kun je in de week voorafgaand aan Brussendag via ons een kaart van Greetz sturen aan jouw broer of zus. Omdat jouw zus blij wordt van een kaartje, om te laten weten hoeveel je broer voor je betekent, of...

Om jouw kaart op tijd in de bus te krijgen moet je voor 27 september jouw kaart hebben aangevraagd. Wij zorgen ervoor dat de kaart op 30 september in de brievenbus valt. Met het formulier onder aan deze pagina kies je een van de 4 kaarten om te sturen en kun je jouw boodschap voor op de kaart doorgeven. Gewoon doen!

Op de website van MVT vind je ook veel informatie over het onderwerp 'opgroeien met zorg' en kun je ook het speciale mantelzorgcompliment aanvragen; een kadokaart twv. 50 euro voor jonge mantelzorgers. En heb je onze boekenkast en handige tools en video's al eens bekeken?

 

Ik wil een kaart sturen!

Liefste broer
Liefste zusje
We've got this
Big hug for you
Gegevens van de ontvanger

* Deze velden zijn verplicht.